Αρχική Σελίδα

Hongmen Advanced Technology Corporation.

καλής ποιότητας Αυτόματες συρόμενες πόρτες για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Αυτόματες συρόμενες πόρτες για τις πωλήσεις
«… ικανοποιώντας με τα ποιοτικά προϊόντα, επαγγελματικές υπηρεσίες μεταπωλήσεων, και τίμιος»

—— Ο κ. Nicholas - Σιγκαπούρη

«… μου κέρδισε τεράστιο ποσό του χρόνου, των χρημάτων και των πονοκέφαλων. Πάντα πάρτε την εργασία γίνοντη σύμφωνα με τα αιτήματά μας»

—— Ο κ. Craig - ΗΠΑ

«… μην απογοητευμένος μας δεδομένου ότι η συνεργασία μας αρχίζει το 2005, μας υποστηρίζει πάντα όταν υπάρχουν έρευνες που στέλνονται άμεσα από τους πελάτες της Ινδίας»

—— Ο κ. Abhay - Ινδία

«… υποχρεώσεις 100% όταν έρχεται QC στα ζητήματα, αντιμετωπίζουν πραγματικά τα πράγματα σοβαρά όταν ανατροφοδοτούμε σε τους σχετικά με QC τα ζητήματα. Αρμόδια επιχείρηση! »

—— Κα Atippan - Ταϊλάνδη

Είμαι Online Chat Now

Hongmen Advanced Technology Corporation.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hongmen Advanced Technology Corporation. Hongmen Advanced Technology Corporation. Hongmen Advanced Technology Corporation. Hongmen Advanced Technology Corporation. Hongmen Advanced Technology Corporation. Hongmen Advanced Technology Corporation. Hongmen Advanced Technology Corporation. Hongmen Advanced Technology Corporation. Hongmen Advanced Technology Corporation. Hongmen Advanced Technology Corporation.
Κυρία είσοδος Receiption Κτήρια παραγωγής Αίθουσα VIP συνεδριάσεων Αίθουσα εκθέσεως - συστήματα διαχείρισης χώρων στάθμευσης Αίθουσα εκθέσεως - ο αυτόματος Γκέιτς Περιοχές αναψυχής Εγκαταστάσεις γυμναστικής Δικαστήρια σφαιρών καλαθιών Hongmen Κήπος

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά : Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Hongmen
Αριθμός Υπαλλήλων : 1750~2100
Ετήσιες πωλήσεις : 80,000,000-100,000,000
Ιδρύθηκε Έτος : 1997
Εξαγωγή pc : 70% - 80%
Capital Registration: RMB 66 Million

 

Hongmen που καθιερώνεται

Τα μηχανήματα Hongmen Shenzhen & η Co. ΕΠΕ ηλεκτρικού εξοπλισμού (Hongmen) ιδρύθηκαν το 1997 με ένα καταχωρημένο κεφάλαιο Yuan 6 εκατομμυρίων. Τα κύρια προϊόντα του περιλαμβάνουν τις ηλεκτρικές αυτόματες εισελκόμενες πύλες, τις αυτόματους πύλες και τους θαλάμους φρουράς. Από την έναρξή του, Hongmen έχει έρθει ένας μακροχρόνιος τρόπος και έχει γίνει το κύριο διάσημο εμπορικό σήμα στην κινεζική εισελκόμενη αγορά πυλών. Στο έτος 2007, η επιχείρηση άλλαξε επίσημα το όνομα στην εταιρία προηγμένης τεχνολογίας Hongmen με ένα καταχωρημένο κεφάλαιο Yuan 66 εκατομμυρίων

 

Hongmen που χτίζει περιοχή-106000 τετραγωνικά μέτρα

Το Nestled σε έναν τομέα 80.000 τετραγωνικών μέτρων η πρωταρχική θέση Shenzhen με την εύκολη δυνατότητα πρόσβασης και ένα συμβάλλον περιβάλλον, το βιομηχανικό πάρκο Hongmen περιλαμβάνει δύο φάσεις κατασκευής. Η φάση ένα καταλαμβάνει έναν ενισχυμένο τομέα 55.000 τετραγωνικών μέτρων και αποτελείται από φραγμό γραφείων, τέσσερις ενισχυμένες συγκεκριμένες τυποποιημένες εγκαταστάσεις κατασκευής, έναν φραγμό ξενώνων για το ανώτερο προσωπικό, δύο φραγμούς ξενώνων για άλλους υπαλλήλους, και δύο δομημένες χάλυβας εγκαταστάσεις κατασκευής. Η φάση δύο, περιλαμβάνει τέσσερις φραγμούς των ενισχυμένων συγκεκριμένων τυποποιημένων εγκαταστάσεων κατασκευής, δύο ξενώνες προσωπικού, μια πολυκατοικία για το ανώτερο προσωπικό με έναν συνολικό ενισχυμένο τομέα 51.000 τετραγωνικών μέτρων. Το βιομηχανικό πάρκο Hongmen, Yuan κόστους 250 εκατομμύρια, είναι ανεξάρτητο με τις περιεκτικές εγκαταστάσεις και τις θελκτικότητες, γίνοντας ένα από τα λίγα top-notch private-owned βιομηχανικά πάρκα σε Shenzhen.

 

Απασχολήσεις

Το Hongmen απασχολεί πάνω από 50 προσωπικό εφαρμοσμένης μηχανικής στην Ε&Α, περισσότερους από 80 διευθυντές και επόπτες, και πάνω από 1.000 εργαζομένους. Κατά τη διάρκεια της προηγούμενης δεκαετίας, έχει αναπτύξει από μόνο του συνολικά 17 σειρές γραμμών παραγωγής περιλαμβάνοντας περισσότερα από 100 προϊόντα. Έχει λάβει πάνω από 80 εθνικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Τα νέα προϊόντα αναπτύσσονται συνεχώς από τους μηχανικούς της επιχείρησης για να εξασφαλίσουν ότι τουλάχιστον διάφορα νέα προϊόντα εισάγονται κάθε χρόνο.

 

Δίκτυο πωλήσεων Hongmen

Το Hongmen έχει καθιερώσει ένα περιεκτικό και ευρύ δίκτυο πωλήσεων και επίσης το δίκτυο μεταπωλήσεων που αποτελούν με πάνω από 44 εμπόρους και περισσότερους από 13 κλάδους, που καλύπτουν 100% της Κίνας. Επίσης επιτυχώς έχει αποτολμήσει στη διεθνή αγορά από τους πράκτορες καθιέρωσης στις χώρες όπως οι ΗΠΑ, η Σαουδική Αραβία, τα Ε.Α.Ε., η Μπουρκίνα Φάσο, η Ιαπωνία, η Κορέα, η Ταϊβάν, η Σιγκαπούρη, η Μαλαισία, και το Βιετνάμ σύμφωνα με την αυξανόμενη δημοτικότητα των προϊόντων Hongmen.  Τα προϊόντα Hongmen πωλούνται ευρέως και στην Κίνα και τον υπερπόντιο. Ιδίως οι εισελκόμενες πύλες της, που έχουν κερδίσει την αυξανόμενες αποδοχή και την αναγνώριση των καταναλωτών με τη σημαντική ποιότητα, την άριστη απόδοση και τα κομψά σχέδιά της και έχουν γίνει η προτιμημένη επιλογή για τις διάφορα οργανώσεις και τα όργανα, συμπεριλαμβανομένης της κυβέρνησης, τις επιχειρήσεις, οι οργανισμοί, τα εκπαιδευτικά ιδρύματα, τα στάδια και τα αθλητικά κέντρα, και οι κατοικήσιμες περιοχές υψηλών σημείων.

 

Hongmen κέρδισε τα πολυάριθμες βραβεία και τις αναγνωρίσεις

Τα τελευταία χρόνια, Hongmen έχει κερδίσει τα πολυάριθμες βραβεία και τις αναγνωρίσεις. Αυτοί περιλαμβάνουν το βραβείο ποιοτικών προϊόντων της Κίνας, το αξιόπιστο βραβείο ποιοτικών προϊόντων, το διάσημο εμπορικό σήμα της Κίνας, και το διάσημο εμπορικό σήμα της βιομηχανίας οικοδομικού υλικού, καλά - γνωστό εμπορικό σήμα των ιδιωτικών επιχειρήσεων στην Κίνα, καλύτερος πωλητής αγοράς της Κίνας, και η εθνική τοπ πιστοποίηση Πολωνού δέκα σημαιών ποιοτική (συνιστώμενη βασική μονάδα). Επιπλέον, η επιχείρηση έλαβε το ISO9001: πιστοποίηση του 2001 το 2002, ISO14001: το 2004 και εκτιμήθηκε ως νέα επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας και 300 επιχειρήσεις αύξησης Shenzhen από την κυβέρνηση Shenzhen, και πρόσφατα στο έτος 2009 η επιχείρηση έλαβε την πιστοποίηση CE.

 

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Hongmen Advanced Technology Corporation.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Benny Khoo

Τηλ.:: 86-755-89584581

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)